Glasbewassing/onderhoud en gevelreiniging

Ook glasbewassing/onderhoud en gevelreiniging behoort tot de krachten achter de prestaties van Kolbener. Bij het onderhoud hiervan komt een terdege specialisme om de hoek kijken. Dit gaat gepaard met goed opgeleide mensen onder strenge VCA normen en goedgekeurde en moderne apparatuur.
Kolbener werkt ook met de meest recente verbluffende techniek: Het zogenaamde"Tucker-Pole"systeem. Dit unieke glasbewassingssysteem is afkomstig uit Amerika en heeft inmiddels ook zijn intrede gedaan in ons land. De techniek is verbluffend. Het glaswerk wordt met behulp van een borstel op een lichte telescoopsteel keurig netjes bewassen waarbij er ruim wordt gespoeld met gedemineraliseerd water. [ meer informatie over het "Tucker-Pole systeem leest u hier ]

De overige werkzaamheden liggen voornamelijk op het vlak van specialistisch onderhoud aan aluminium of kunststof onderdelen van gevels en kozijnen. Ook metalen geveldelen van bijvoorbeeld industrie en bedrijfshallen worden door ons gereinigd. Tevens kunnen wij ook hier uw eventueel verweerde gevels voor weer bijna 99% terug laten brengen in de originele staat. Ook trespabeplating nemen wij graag onder handen.

"Wij maken van uw glaswerk kunstwerk"